hur mycket spola du din toalett

Jag utmanade nyligen själv på frågan om hur många gånger om dagen jag spola toaletten. Är detta något som de flesta människor, inklusive jag själv tycker om på en daglig basis? Nej Är detta något som de flesta människor verkligen bryr sig om? Kanske inte. Finns det anledning att bry sig alls? Tja, lever du i torka drabbade, vatten reglerad, Sydvästra USA? Om så är fallet kanske du vill vara medveten om hur mycket vatten du konsumerar på en daglig basis.

Tja som det visar sig, kommer ca 30% av det vatten som används i de flesta hem på daglig basis från toalett spolning. Detta är fallet, måste hur många gånger om dagen vi spola toaletten för att det ska vara möjligt? Jag menar, har mitt hushåll individer som gillar långa duschar och jag tror inte att vi är ovanligt. Kan vi spola bort så mycket vatten som vi öser bort?

Det finns några uppenbara faktorer som kan förvränga din personliga resultat i en studie som denna. Till exempel, dricker du mycket kaffe? Är du man eller kvinna? Urinaler tenderar att spola mycket mindre vatten än toaletter, men den statistiken skulle vara ogiltig om du arbetat hemma, har överväger de flesta husen inte urinoarer installeras. Detta är ovidkommande. Låt oss titta på min personliga bruk. Jag dricker mycket kaffe, jag är manlig, jobbar jag hemma och nej jag har inte en pissoar installerad i mitt hus.

Ok så hur många gånger om dagen spola jag på toaletten? Vid tidpunkten för denna skrift, en jättestor 8 spolningar per dag! Min toalett är ett lågt flöde 1,6 gallon toaletten så några snabba användning av fönstrets miniräknare och jag har härledda min toalett vattenanvändning till cirka 12,8 liter per dag. Hmmm, det skulle vara över $ 30 per dag om jag betalar för så mycket mjölk.

Hur minskar jag det numret? Jag har redan ett lågt flöde toalett … Ett sätt är att använda en dubbel spola toaletten. Dubbla spola toaletter minskar faktiskt vatten mer än en vanlig låg-flöde toaletten. Faktum är, enligt en ny studie av CMHC (kanadensiska Mortgage och Housing Corporation) dubbla vattenklosetter faktiskt minska vattenförbrukningen med så mycket som 26% under snålspolande toaletter. Det är verkligen lätt att se varför. Du kan konvertera ett lågt flöde toalett i en dubbel spolsystem, eller köpa en 1,6 GPF dubbla spola toaletten. Skillnaden är att halva flush bara blir 1 gallon, vilket sparar 0,6 liter för de flesta av dina dagliga spolningar.

Med de stigande kostnaderna för mjölk i min stad, jag tror jag vet var jag kommer att göra en förändring.