luftrenare är här för bättre hälsa

När jag kom hem från jobbet i kväll, var huset inte alls lika cool som jag är van vid. Efter jävlas med vår termostat, vände jag mitt huvud på vår HVAC luftfilter. Då det uppstod till mig: Jag har inte bytt ut luftfiltret i ett år! Vi hyrde ut vårt hus förra året och har nu varit tillbaka i sex månader. Samma exakta filtret har varit i hela tiden. Jag tog snabbt en resa till en lokal hem förbättring butik för att plocka upp några filter. Jag fann då att jag borde byta ut det var en till tre månader.

Allt detta tänkande om luftkvaliteten fick mig att tänka om ämnet. Min familj har andas in allt det skräp. Det får mig att slutaren bara tänka på det. Nu när vi har vårt filtreringssystem arbetar rätt, är det dags att börja titta på några luftrenare.

Så du vill lära dig mer om luftrenare också? Följande information innehåller de kala väsentliga sakförhållanden som luftrenare. Det finns en hel del information om luftrenare på Internet idag, men när du kokar det hela ner, är följande vad du kommer att upptäcka.

Visste du att det uppskattas att 50% av sjukdomar härstammar från eller förvärras av förorenad inomhusluft? Jag läste just detta faktum, och det förvånade mig. Jag får sällan sjuk, men min fru ofta gör. Om jag skulle betala ut $ 20 för ett recept och tusentals dollar om året i premier sjukförsäkring, då är säkert jag har råd med en liten mängd för att köpa några effektiva luftrenare (en joniska luftrenare eller annat) för att förbättra vår hälsa.

Nu för en annan överraskande stat: Enligt Environmental Protection Agency, är din inomhusluft 200% – 1,000% mer förorenad än utomhusluften. Inse att vi lever över 90% av våra liv inomhus. När man dessutom betänker att det är mycket lättare att personligen kontrollera insidan luftkvalitet än utomhus, måste vi agera! Om du anser dig rimliga som jag gör, då är det bara meningen att rena inomhusluften av kvalster och andra föroreningar.

Du bör nu ha alla nödvändiga fakta för att börja. Nu när du förstår dessa luftrenare fakta, är du redo att börja leta efter din egen. Möjlighet att lära sig mer kommer alltid att finnas, men tänk på att mer information inte kommer att gynna dig om du faktiskt använder det. Och för all del, om du har viss kunskap om luftrenare, skriv gärna en recension eller din kunskap på webbplatsen nedan.