sophämtning görs lätt.

Miljön är så viktigt för oss. Här tar vi en titt på hur inhemska och byggavfall slängs.

Jag är nu i den lyckliga situationen att jag har etablerat en bra karriär som egenföretagare trädgårdsmästare. Det var inte alltid så där ändå, och jag har haft för att bygga upp min kundbas långsamt. Jag har nu ett gott rykte och mina ringar telefon varje dag med nya kunder som har hört av mig genom word-of-mouth.

Jag tar alltid på nya kunder som allas behov är olika. Vissa behöver bara sina rabatter tenderar att en gång i veckan, kommer andra behöver en enstaka jobb som att skära ner oönskade träd. Jag har dock märkt en ökning i mängden av människor som vill mig till liggande deras trädgård. En majoritet av mina kunder leder stressiga upptagna liv, så som vill ha en ny trädgård som alltid kommer att se bra ut, men kräver lite eller inget underhåll.

Det finns massor av mönster och sätt att du kan landskapet en trädgård men det var inte förrän jag hade avslutat min första, som jag insåg att jag hade ett problem. Jag hade en stor hög med skräp, gamla växter och träd, stenar och trä. Jag behövde bli av det hela, men var inte säker på hur jag skulle göra det.

Jag hade stora problem att transportera den till soptippen samt de extra kostnader som den dumpa skulle ta mig. Det visar sig att jag var oroande för ingenting som ett kollegium föreslog jag bara hyrt en hoppa och lägg allt skräp i det.

Han gav mig numret för ett företag som hyrde hoppar av dagen. Jag kunde välja storlek på hoppa som jag behövde. Merparten av tiden, kunde hoppa placeras på huset ägare enheten sätt, om de inte hade någon uppfart då jag bara ansökt om tillstånd att sätta hoppa på vägen.

Den hoppa Företaget skulle dyka upp den dagen jag angett. Jag skulle fylla hoppa upp med allt skräp som hade byggt upp. När hoppa var full, skulle jag kalla det hoppa företaget, och de skulle komma att ta bort allt skräp för mig.

Jag kan ärligt säga att hoppa företaget nu har blivit en viktig del av mitt arbete som de minskar min arbetsbörda för en liten kostnad. Jag har använt hoppa företaget som många gånger, jag är även på grundval av förnamn med dem nu. De är listade i min lilla svarta bok och jag ofta skämta om att ta emot en uppskattad vinst kundlojalitet.

Det är inte bara företag som kan anställa hoppar dock kan alla inhemska kunder ringa dem och de kommer att leverera en hoppa till dig. Det finns regler för vad skräp de kan, och inte kan ta bort men mest välrenommerade hoppa företagen kommer att lista här på deras hemsida. Om du är en husägare som behöver bli av med en stor mängd avfall, sedan helt enkelt ringa ett hoppa företaget och låta dem hantera ditt avfall.